Agenda vzw Haal meer uit je tuin

  


pc         

 

Praktische cursussen

  •  Maak je eigen fruitboom - zelf leren enten
  • Off-grid zonne-energie in je tuin - leer een eigen installatie ontwerpen en bouwen
  • Tuingereedschap slijpen en herstellen

 

 

Naar het cursusaanbod

     

 Haagplantdag: zaterdag 4 februari

flyer

Wil je je steentje bijdragen aan een groene toekomst? Kom dan mee planten.

Op zaterdag 4 februari houden we een haagplantdag. We planten een gemengde haag met meidoorn, zomer- en winterlinde, hazelaar, kornoelje, sleedoorn,
lijsterbes en nog vele andere heesters.


De mensen van treehive komen langs en houden een haagvlechtdemo. We zorgen natuurlijk voor soep en
ander lekkers. Het wordt superleuk! Wil je meedoen? Stuur ons dan een mailtje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

 In samenwerking met partners

 

06/02: De lekkerste tomaten, die teel je zelf. Extra aandacht voor zeer vroege tomaten en resistente rassen. Een aanrader voor meerwaardezoekers! Ecocenter de Goren, Postelseweg Mol. 19U30. 10 € (organisatie Velt Mol)

 

11/02: Kies goed, kweek beter : Je kan (bijna) alles kweken in België. Het enige wat je hoeft te doen is goed kiezen, planten laten bloeien, zaden winnen en selecteren. Klinkt simpel en dat is het ook. Hoe dat hele proces in zijn werk gaat doet Alexander van Haal meer uit je tuin vzw uit de doeken. De focus ligt op de flexibiliteit van planten benutten en slim selecteren met oog voor klimaatopwarming, smaak, teeltgemak en nog veel meer.  Nationale studiedag zadenwerking Velt (voordracht om 10 u, studiedag van 9u30 tot 17 u)

 

11/03: Reclaim the Seeds: we staan er met een standje en brengen uiteraard zaadjes mee maar ook heel wat ander plantgoed.  LTI Oedelem, Bruggestraat 190, 8730 Oedelem (10-17u). Meer info vind je hier

 

16/04: Alkense plantdag. Ook hier staan we met een kraampje en brengen zaden en planten mee. We kijken ernaar uit om jullie daar te zien. De markt gaat door op het plein palend aan Sint-Jorisheem  (9-17u)

 

 

 

 

 

 

 

Doorzoek de site

 

pcNieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van al onze acties.

 

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Haal meer uit je tuin vzw:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

 

 

Vzw Haal meer uit je tuin
Regentwijk 17
3890 Gingelom

Ondernemingsnummer BE 0670.733.818
Rekeningnummer IBAN: BE67 9731 7244 2287
e-mail: haalmeeruitjetuin@gmail.com

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief (bovenaan de pagina) of volg de instagram- of facebookpagina van haal meer uit je tuin

 | Algemene voorwaarden | | GDPR en privacybeleid | Annulatiebeleid workshops en activiteiten |