logo

Categorie: Bouw prachtige voedselproductiesystemen

Over het ontwerpen en aanleggen van systemen of gebruik gerust het woord tuinen die mooi zijn om naar te kijken en uitnodigen om er in te vertoeven, bijdragen aan biodiversiteit, avontuurlijk zijn en een overvloed aan voedsel produceren daar gaat het over in deze blogcategorie.                

Online workshop: hoe transformeer je een gazon/weide tot een eetbare tuin? 

We laten jullie niet in de kou staan. Normaal ging zaterdag "de startdag" door in het provinciedomein Kessel-Lo. Daar was best wat interesse voor want de eerste workshop was in geen tijd volzet. Daarom hebben we de startdag toch laten doorgaan.. op video natuurlijk :-) Nu heeft iedereen de kans om deel te nemen! We hebben de workshop uiteraard wel wat aangepast voor een videoformat? Vandaag deel 1 van vier. Thema: hoe transformeer je een gazon/weide tot een eetbare tuin? Vier methoden om "bye bye gras" te zeggen en "hello lekkere groentjes en fruit van eigen teelt"

 

Doorzoek de site

 

pcNieuwsbrief

Ontvang twee keer per jaar onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties.

 

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Haal meer uit je tuin vzw:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

 

 

Vzw Haal meer uit je tuin
Regentwijk 17
3890 Gingelom
BE 0670.733.818
haalmeeruitjetuin@gmail.com

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief (bovenaan de pagina) of volg de instagram- of facebookpagina van haal meer uit je tuin