Agenda vzw Haal meer uit je tuin

We zijn niet alleen virtueel actief. Het liefst van al zijn we onder de mensen. Ontmoet ons op één van onze activiteiten.

Tot binnenkort!

 

 Workshops en opleidingen 

Dit voorjaar werden alle evenementen geannuleerd. We bouwen op dit moment aan een mooi najaarsprogramma. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. 

 

 

Andere evenementen waar we aan deelnemen:

rondleiding haal meer uit je tuin

  

Dit voorjaar werden alle evenementen geannuleerd. We bouwen op dit moment aan een mooi najaarsprogramma. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

 

Doorzoek de site

 

pcNieuwsbrief

Ontvang twee keer per jaar onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties.

 

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Haal meer uit je tuin vzw:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

 

 

Vzw Haal meer uit je tuin
Regentwijk 17
3890 Gingelom
BE 0670.733.818
haalmeeruitjetuin@gmail.com

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief (bovenaan de pagina) of volg de instagram- of facebookpagina van haal meer uit je tuin