Eetbare bodembedekkers

 

zadencatalogus 2021 

Sterke gewassen zaaien is de basis van een rijke tuinoogst. Daarom blijven we jaar na jaar moestuingewassen testen en selecteren om na te gaan hoe geschikt ze zijn voor ecologische teelt.

Voor jullie ligt de zadencatalogus 2021. Er zijn weer tal van nieuwe introducties. Nepalees mosterdblad, de knalzwarte tomaat Deepest Black of de sterke prei "Bernard". Naast een aantal sterke klassiekers die we door en door kennen en niet kunnen missen. Kortom, we hebben veel moeite moeten doen om ons te beperken tot 80 gewassen.

Elena zorgde opnieuw voor een grafisch sterke catalogus en ik mocht de tekstjes schrijven. Een geslaagde samenwerking. We hopen dat we jullie veel kies- en tuinplezier bezorgen en bedanken je alvast voor je bestelling.

Met deze zadenactie maken we tegelijk onze missie waar, eetbare biodiversiteit in de kijker zetten en verzamelen we een centje voor onze verenigingskas.Uiteraard blijven we ons naast deze zadenactie op verschillende manieren inzetten om zoveel mogelijk tuiniers aan te moedigen om meer oogst uit hun tuin te halen. Sinds Corona fysieke cursussen bemoeilijkt hebben we ons volop ingezet om enkele webinars aan te bieden. Dit met groot succes volgens mensen die al deelnamen. Al onze activiteiten zetten we in de agenda. Zien we elkaar binnenkort?

 

alexelena

 

 Alexander en Elena

Haal meer uit je tuin vzw

 

 

  

Hoe zaden bestellen?

Heel simpel:
1. Stuur een mailtje met je bestelformulier* (dat je kan downloaden onderaan de pagina= de actie is afgelopen, in het najaar organiseren we opnieuw een zadenactie) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. Schrijf het bedrag over naar IBAN: BE67 9731 7244 2287 (Bic: ARSPBE22 ) op naam van vzw Haal meer uit je tuin

3. U ontvangt de bestelde zaden

 *lukt het niet om het bestelformulier te downloaden laat ons dan zeker iets weten

haartHoeveel betaal je? = zadenprijs + verzending

Zadenprijzen: Om het simpel te houden kosten alle zaden evenveel: 2 € per pakje voor leden van vzw Haal meer uit je tuin en 2,5 € per pakje voor niet leden. Leden krijgen maar liefst 20 % korting bovenop tal van andere voordelen.

Verzending van zaden: We houden onze verzendingen duurzaam en betaalbaar door te kiezen voor briefpost. Het pakketje wordt dus niet geleverd door een koerier, wel door de postbode. U betaald slechts 2,5 € voor verzending in België en 5 € per bestelling voor verzending naar Nederland (sorry, de posttarieven voor zendingen naar Nederland zijn de hoogte in geschoten afgelopen jaar).

 

Bij vragen omtrent verzending kan u steeds contact met ons opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Hoe snel verzenden we?:

Wij doen ons uiterste best om bestelde zaden zo spoedig mogelijk bij jullie te krijgen. Wij versturen steeds op maandag*. Alle orders waarvan de betaling op dat moment binnen is worden verzonden. Zo ligt er tijdens het weekend niets bij een sorteercentrum. Gelieve bij je betaling de correcte naam en leveringsadres te vermelden.

* We versturen niet op maandag 28/12, zaden besteld in de kerstperiode worden verstuurd op maandag 04/01/21

 

Wat als de voorraad van een artikel uitgeput is?

Dan vervangen wij dat artikel niet door een ander soort zaden. We storten het bedrag van het niet voorradige zaad terug en brengen jou hier van op de hoogte.

 

Wees er snel bij en doe je voordeel!

Dit is een actie uit liefde voor biodiversiteit en de drang om die te delen. We zijn geen webwinkel wel een vereniging die dit doet zonder winstoogmerk. Het is vrijwilligerswerk en dat willen we graag zo houden. Daarom is deze actie beperkt in tijd. Je kan bestellen tot woensdag 10 februari 2021.

 

 

Logo green.

Waarom zaden van Haal meer uit je tuin vzw?

  • alles is eco geteeld. 
  • de kiemkracht van onze zaden is top.
  • al de aangeboden zaden telen we zelf
  • We verzenden duurzaam en zo goedkoop mogelijk. Niet met een koerierdienst wel in een gewone envelop
  • Je steunt onze werking zodat we nog meer mensen kunnen warm maken om een eetbare tuin aan te leggen

 

 

CATALOGUS ZADENACTIE 2021

zadencatalogus 1zadencatalogus 2 zadencatalogus 3

 zadencatalogus 4

 zadencatalogus 5

zadencatalogus 7 zadencatalogus 6zadencatalogus 8

 zadencatalogus 9

 zadencatalogus 10

 zadencatalogus 11

 zadencatalogus 12

 zadencatalogus 13

 zadencatalogus 14

 zadencatalogus 15

 zadencatalogus 16

 zadencatalogus 17

zadencatalogus 18

Schermopname 67

 7 juli

Zeg nooit zomaar "tomaat" tegen een tomaat. Tutoyeer ze gerust en spreek ze aan met de
rasnaam.

Doorheen de jaren hebben we al honderden rassen getest (dit jaar alleen al 105!). Van de beste rassen bewaren we zaad en delen dat met jullie.
Ieder ras heeft andere mogelijkheden. De tomaten in de bestellijst zijn gerangschikt volgens gebruik.

De bestellijst kan je raadplegen door op de link te klikken.

 zadencatalogus 19

 zadencatalogus 20

 zadencatalogus 21

 zadencatalogus 22

 

 Schermopname 76

 zadencatalogus 24

 zadencatalogus 25

 zadencatalogus 26

 

 zadencatalogus 27

 zadencatalogus 28

 zadencatalogus 29

 zadencatalogus 30

 

 zadencatalogus 31

  

 Word jij ook lid?

enkele ledenvoordelen:

  • kortingen: maar liefst 20 % korting op aankoop van struiken en bomen, 20 % op zaden en 10 % op deelnameprijs van cursussen en workshops die we organiseren 
  • Advies: ieder lid kan inschrijven op een adviessessie waar we je verder helpen 
  • Deelname aan leerrijke evenementen: bijvoorbeeld proeverijen van fruit (vanaf najaar 2021) 
  • Toegang tot exclusieve rassen en plantensoorten uit onze collectie. Niet alleen als opgekweekt plantgoed. Binnenkort komen er ook stekken en enten beschikbaar voor leden

 lidmaatschap een jaar

Lid worden kan door 19 € over te schrijven op de rekening van Haal meer uit je tuin vzw BE 67 9731 7244 2287 met vermelding lidmaatschap + je naam en e-mailadres